Er is meer. Ontdek het zelf op de Alpha-cursus!

Gepubliceerd door creatov op

Kom naar de Alpha-cursus!

Januari 2019 is de interkerkelijke Alpha-cursus voor volwassenen gestart. Ken jij vrienden, buren, familieleden, kennissen die geïnteresseerd zijn in het christelijk geloof? Of zou je zelf de basis van het christelijk geloof willen ontdekken of opfrissen?

Iedereen is van harte uitgenodigd op de Alpha‑cursus die begint met een gezellige buffetmaaltijd.

Waar? De Wilhelminaschool aan de Verdilaan 14A in Doetinchem

Wanneer? 11 Donderdagavonden te beginnen in januari 2019 vanaf 18:30 tot 21:30 uur

alpha-cursus

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. In ca. 11 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a.:

  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • Wie is de Heilige Geest?
  • Hoe leidt God ons?
  • Geneest God vandaag nog?
  • Wat doe ik met de rest van mijn leven?

De cursusavond bestaat uit drie gedeelten:

Eerst eten we gezellig samen een warme maaltijd, dan volgt er een inleiding over het onderwerp en praten we daar over door in kleine groepen.

De Alpha-cursus is voor iedereen:

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven of wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet leuke nieuwe mensen en bespreekt je vragen en ideeën in een open, vriendelijke en informele setting.

Hoe werkt het?

Alpha begint om 18.30 uur met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten. Alpha is helemaal gratis.

Alpha ’s worden gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs, scholen, op het werk en zelfs in gevangenissen. Kijk ook eens op www.alpha-cursus.nl voor meer informatie.

De Alpha-cursus voor volwassenen start op donderdagavond 2 februari en wordt gehouden in de Wilhelminaschool. Meer informatie over de Alpha-cursus en opgave:

www: www.alphacursusdoetinchem.nl

www: www.alpha-cursus.nl

E: alphacursus.doetinchem@gmail.com of T 0314-33 38 51

Deelname is helemaal gratis.