:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Thema-zondag Geheime gelovigen

Wat zijn we toch gezegend, dat we elke zondag bij elkaar kunnen komen, zonder dat de politie op de stoep staat en we bang moeten zijn om meegenomen te worden. We zijn daar bijna een uitzondering in. Om ons dat bewust te zijn en onze broers en zussen, die het veel moeilijker hebben dan wij, niet te vergeten, willen we een speciale zondag aan hen wijden. Met behulp van materialen van Open Doors.

Thema-zondag

Op 18 april hebben we een thema-zondag: “STAP IN DE SCHOENEN VAN DE GEHEIME GELOVIGEN”. Deze dag zal tijdens de dienst en bij de kinderen in dit teken staan. Na de dienst zal er het één en ander te koop zijn. De opbrengst is voor Open Doors. Zij zorgen ervoor dat het geld bij de gezinnen komt die het zo hard nodig hebben als vader in de gevangenis zit of er niet meer is.

Om 19.00 uur is er in het Dijkhuis een FILM te zien “A CRY FROM IRAN” (zie hieronder voor de trailer). Iedereen vanaf 14 jaar is welkom om deze indrukwekkende film te kijken. Voor jong en oud. En u heeft de mogelijkheid om er met anderen over door te praten en te bidden voor de geheime gelovigen. En dat in alle vrijheid.

Het beloofd een indrukwekkende zondag te worden.
Gods zegen

Groeten, Anne-Marie Gerritsen en Rianne van der Toorn

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact