:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Het Soeploket

Als extra onderdeel op het Maaltijdproject Doetinchem dat al enige jaren loopt, hebben we nu gedurende de wintermaanden ‘Het Soeploket’ geintroduceerd. Iedere zaterdag, tijdens de maanden januari t/m maart, wordt er in de kelder van de Baptisten Gemeente om 16.00 ’s middags soep geserveerd.

In de knusse benedenruimte van de Kapel, is er gelegenheid voor mensen om binnen te lopen, soep met een broodje te verorberen en kan er plaats worden genomen op de bank voor een heerlijk ‘geniet moment’ en een goed gesprek voor wie dat wil. Dit project is evenals het Maaltijdproject bedoeld voor mensen die met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen, maar ook anderen zijn van harte welkom!

Van harte welkom namens onze vrijwilligers.

[ Lees meer over het maaltijdproject ]

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact