:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Berichtje uit Kenia

niels-berichtje

Dag beste gemeenteleden,

Ik wil jullie even op de hoogte houden van de stand van zaken hier in Kenia. Veel mensen lezen mijn blog op het internet en het doet mij goed om reacties te krijgen van jullie. Ik kan het zelf nog niet geloven dat ik halverwege november gewoon in een korte broek en t-shirt loop en het nog steeds warm heb. Sorry dat ik jullie er mee plaag, maar het is algemene informatie denk ik..

Over de stand van zaken.. het gaat hier op het moment allemaal goed, de kinderen zijn gezond. Er zijn er een paar ziek geweest maar ze zijn ondertussen weer gezond en ook ik ben gezond. Op de boederij gaat het allemaal goed. De tomaten gaan goed en de koeien doen het goed. De koe van Doetinchem wordt waarschijnlijk volgende week gekocht dus ik zal jullie daarvan op de hoogte houden. Ook zijn er al een aantal tassen met kleren ontvangen en is er al een beetje uitgedeeld. De kids zijn hier dankbaar voor. De 13 tassen zijn nog niet aangekomen en komen, als het goed is, 22 november aan. En dan zal ik ook foto’s maken van het uitdelen. Het gaat òf naar de kinderen hier, òf naar 1 van de scholen waar we een voedselprogramma doen. In beide gevallen ga ik ervoor zorgen dat ik er bij kan zijn.

Op het moment zijn de kinderen bezig met examens, hun eindexamen voor dit jaar, en het is voor sommigen ook wel een beetje spannend. Ik wil dan ook vragen of jullie dit mee willen nemen in gebed, de examens duren tot woensdag. Voor sommigen die dit lezen is het misschien al irrelevant, maar gebed is altijd nodig hier. Het is ook super om te vertellen dat de kinderen hier zo enthousiast zijn over de bijbel. Sommigen hebben best veel kennis. Ik ga misschien ook een bijbelstudie doen met een aantal kids tijdens de vakantie die 25 november start en eindigt rond 5 januari. Ik ben jullie dankbaar voor de steun. Wie veel zegent zal veel zegen ontvangen en andersom. Ik geloof dat ik hier veel zegen kan uitdelen.

Het ga jullie goed..
Groetjes vanuit Kenia van Niels

Lees ook het blog van Niels en check het nieuws van Floor.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact