:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Schoenendozen!!

schoenendoosactie

Dit jaar doen we weer mee met de actie schoenendoos. De gevulde schoenendozen kunnen worden ingeleverd op zondag 15 en 22 november in de dienst. Rianne van der Toorn is de contactpersoon. We doen mee met de grootste schoenendoosactie ter wereld. In totaal worden er wel acht miljoen arme kinderen blij, en als het goed is jij ook!

Operation Christmas Child, de grootste internationale schoenendoosactie ter wereld, deelt jaarlijks zo’n 8 miljoen schoenendozen uit aan kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen of sloppenwijken. Met een inleverpunt bij u in de buurt hoopt de organisatie dat er massaal stapels versierde schoenendozen ingeleverd gaan worden.

Geven maakt je rijk!’ is dit jaar het thema van Operation Christmas Child/Actie4Kids. Het delen van je rijkdom is delen in de blijdschap van elk kind dat een schoenendoos krijgt. Doe mee, alleen of samen met de kerk, jeugdleider, (zondag)school en/of kindernevendienst. Versier en vul een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed en lever hem in.

Iedereen, jong en oud, kan meedoen met de schoenendoosactie. De dozen uit Nederland en België gaan dit jaar naar Kameroen, Oeganda, Tanzania en de Filippijnen. Per doos wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd om de dozen op de plaats van bestemming te krijgen.

Doe mee, versier en vul een schoenendoos en lever hem in. Meer informatie en downloads is te vinden op: www.actiekids.nl.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact