:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Floor en Niels in Kenia

Africa

Vanaf zaterdag 29 augustus zijn Floor van Dijk en Niels van Beurden voor bijna een half jaar op project in Kenia. Niels op stage, Floor op project.

Niels van Beurden in Thika:

Niels doet zijn stage bij Macheo Children’s Center, een kindertehuis in Thika (Kenia). Meer informatie over dat project kan je vinden op Macheo.org. Wil je Niels volgen? Check dan regelmatig zijn blog en reageer maar op http://www.nielsvanbeurden.waarbenjij.nu. Een brief of kaart is natuurlijk ook van harte welkom. Dit is het adres:

Macheo
P.O. Box 3443
01002 Madaraka, Thika
Kenya (East-Africa)

Floor van Dijk in Kitengela:

Floor is op project bij het project “Seeds in His Garden“. Je kan haar online volgen op http://www.floorvandijk.waarbenjij.nu. Dit zijn haar gegevens, voor als je eens een kaart of brief wilt sturen (of nog wat meer…)

Floor van Dijk
Seeds in His garden
P.O.Box 275
00621 Village Market
Nairobi, Kenya

Supporten?

PS: wil je een van de projecten financieel ondersteunen, stuur dan je gift naar de gemeente met de opmerking erbij “gift project Floor” of “gift project Niels“. Dat kan via een van deze rekeningen: bank 43.54.00.045 / giro: 1168817 op naam van baptistengemeente Doetinchem.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact