:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Afsluiting zondagsschool

Uitnodiging voor een koffie-picknick te Koekendaal op 5 juli. De zondagscholen sluiten dit seizoen af op 5 juli. De kinderen gaan naar de Koekendaal en alle ouders zijn uitgenodigd om daar, na afloop van de dienst koffie te drinken en hun kroost op te halen.

Koffie Picknick

Het zou echter een nog groter feest zijn als meer mensen zich hierbij aansluiten! Niet alleen de ouders, maar alle bezoekers van de dienst die zin hebben in een kop koffie. Leest u dit ‘persbericht’ vooraf, dan kunt u besluiten om een stoel, een gevulde thermoskan, kopjes o.i.d. mee te nemen.

Leest u dit bericht pas op 5 juli, laat u dan niet weerhouden omdat u niets bij u heeft, maar sluit aan! We kunnen vast delen van wat er wordt meegebracht.

VAN HARTE WELKOM!

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact