:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Verslag armoedeproject

In de afgelopen weken heeft de zondagschool een project gehad rondom het thema “armoede ver weg en dichtbij“. Daarbij hebben we het gehad over armoede ver weg aan de hand van het werk van Compassion. Voor armoede dichtbij hoeven we niet zover te zoeken, we hebben het samen gehad over het maaltijdproject. En de handen moesten we zelfs uit de mouwen steken en we hebben het team daar geholpen door ze voor een keer te helpen met het snijden van de soepgroenten.

Hieronder een kort videoverslag van de activiteiten van de zondagschool. Samen met het themaliedje: “Zoekt eerst het koninkrijk van God”.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact