:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Kapel nog steeds gesloten

UPDATE: tot zeker eind juni zullen de diensten  worden gehouden in de Goede Herderkerk om 09.00 uur. We hopen snel dat er meer duidelijkheid is voor een meer definitieve oplossing voor de zondagse diensten.

Helaas hebben de metalen stutten die geplaatst zijn naast de kapel niet voldoende om het gebouw weer vrij te geven voor de diensten. Afgelopen zondagen zijn we uitgeweken naar de Gruitpoort, maar deze locatie is nu niet beschikbaar. De diensten worden gehouden in de Goede Herderkerk. Dit is het kerkgebouw van de Chr. Gereformeerde Kerk aan de Eikenlaan 10, Doetinchem (nabij de watertoren). Klik hier voor een routebeschrijving.

Metalen stut bij de kapel

Foto Jan van den Brink, overgenomen van De Gelderlander

LET OP: de dienst begint om 9 uur ’s morgens!! Ook de zondagscholen, creche en babyopvang vinden in dit gebouw plaats. Omdat de Christelijk Gereformeerde gemeente na onze samenkomst het gebouw zelf weer moet gebruiken voor hun eigen dienst, zal er na afloop geen koffiedrinken zijn.

Voor de lange termijn zal eerst gekeken moeten worden of deze locatie goed voldoet of dat er naar een andere oplossing gezocht moet worden. Overigens kan het Dijkhuis wél gebruikt blijven worden, maar omdat de afstand tussen het Dijkhuis en de Goede Herderkerk te groot is, worden de zondagscholen, zoals al gezegd, ook in de Goede Herder kerk gehouden. Zondagavond zal de jeugd gewoon gebruik maken van het Dijkhuis.

De media over de perikelen rond de kapel

Baptistenkapel nog onveilig (Gelderlander, 22 mei 2009)

Baptisten vinden onderdak in Oosseld (Gelderlander 22 mei 2009)

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact