:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Aanvulling geluidsteam

geluidstechniek

Ben je technisch aangelegd, kun je met een computer omgaan en heb je goede oren? Dan zoeken we jou! Momenteel werken we met 3 mannen in het geluidsteam. We zorgen voor het geluid tijdens diensten, studieavonden en MP3-nights, we slaan diensten en preken op als geluidsbestand, we branden CD’s en we onderhouden de geluidsinstallatie. Omdat we alle drie meerdere taken vervullen in de gemeente is het nodig om ons team uit te breiden met 2 à 3 mannen of vrouwen.

Wil je weten of het iets voor je is? Kom eens vrijblijvend meekijken tijdens een dienst, hoor ons gerust uit over de precieze inhoud van de taak en denk er eens over na. Ervaring of leefijtd is niet belangrijk, interesse en aanleg wel. Oudere jeugd: voel je ook geroepen!

Wanneer je mee wilt werken, maar geen ervaring hebt, dan leren we je het ‘vak’ stap voor stap. Je loopt een tijdje mee met één van ons en zodra je je zeker genoeg voelt, mag je zelf achter de knoppen. Wanneer je tijdens de ‘inwerkperiode’ merkt dat het toch niets voor je is, dan vinden we dat natuurlijk jammer, maar dan kun je uiteraard gewoon stoppen. Kortom: probeer het gewoon eens!

Douwe-Jan Buwalde, Harold Weeteling en Eelco Klaassen

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact