:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Nieuwe DVD Michael W. Smith

Nieuwe DVD Michael W. Smith

Nederland krijgt een wereldprimeur met de nieuwe DVD van Michael W. Smith “A new Hallelujah“. Eerder kwam Michael in het Gelredome voor diverse concerten. Hij is een van de meest populaire gospelartiesten in Nederland.

De nieuwe DVD zal vanaf de eerste week vanb maart in de Nederlandse winkels liggen. In de rest van de wereld moeten ze wachten tot de derde week van maart.

Het concert op de DVD, opgenomen in de Lakewood Church in Houston, is een hoogtepunt uit het toch al bijzondere leven van Smith, die als artiest en ambassadeur kind aan huis is bij collega-artiesten, acteurs en zelfs oud-presidenten van Amerika.

Op de DVD is het gehele concert in absolute topkwaliteit te beleven en de kijker zit op de eerste rang. Bovendien bevat de DVD diverse nummers die niet op de CD staan, zoals ‘Love In His Right Hand’, ‘Siwano’ (met het African Children’s Choir) en ‘Oh Draw Me Lord’. Michael W. Smith’s reizen over de wereld, inclusief zijn optredens in Nederland, zijn de inspiratie geweest voor ‘A New Hallelujah’ en die invloeden komen terug in de verschillende songs.

Deze DVD is ook verkrijgbaar bij “Het Mosterdzaadje”. De bookshop is iedere zondag open tot een uur na de dienst.

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact