:: Baptisten Gemeente Doetinchem ::

Jeugdweekend “Jesus Freaks”

Dit moet je weten! Het All Youth weekend gaat eraan komen. Schrijf alvast in je agenda: 3 – 5 april in “De Oase“, Westendorp. Vorige jaren was er altijd een apart Youth Alpha weekend en een jeugdweekend. Dit keer doen we het allemaal samen (zoals we dat ook doen met het gewone programma op zondagavond).

Thema van het weekend wordt “Jesus Freaks” en zal bomvol zijn met gezelligheid, studies, eten, lol, muziek, etc. Slaap goed voor, want de ervaring leert dat zo’n weekend aardig wat van de energie vergt!

Het weekend begint op vrijdagavond om 19:30 uur en eindigt op zondagmiddag rond 14:00 uur. Dat betekent dus dat we op zondag een eigen jeugdviering hebben op het kamp! Je krijgt snel meer info!

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 10:00 uur samen in het Metzo College. Het adres is:

Maria Montessoristraat 5
Doetinchem

Postadres en Contact